Известие

Collapse
No announcement yet.

Brera-3.2 или 1750 tbi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Аз пък да ти кажа, ключ се проси и от насиране..... сочи статистиката
    За мен колегата Пиро е някое лапе, търсещо занимание за зимната ваканция!
    Докато не обясни с нормален тон, къде в чужбина няма 'Брера' за тест и е по-практично да си избираш петдесет-хиляди-евровата кола във форум, за мен (и не само) си остава форумен герой
    Колегата не го познавам и не съм му адвокат. "Да обясни с нормален тон" - ок, ама ако иска. Щото твоя тон не е много нормален, говориш за някакви насирания и т.н. аз на негово място нищо няма да ти обяснявам Момчето решило да си купи кола за 30-35Е какво му е странното стоя и се чудя!? И какво му е геройското!? Както и да е . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Справка в mobile.de показва, че има много коли за 15к евро в категорията > 500 к.с.
      Колкото и да е хубава алфата толкова конски сили няма да стане ... поне не и за разумна сума пари.
      Бих се прежалил за грозно ауди с мотора на малкото ламбо : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=1
      ...

Comment

Аз не държа да се обяснява лично на мен, а на всички колеги, които му се връзват на въпросите и се мъчат да му помогнат за "избора" с напътствия и съвети.
        Помисли, ти какво би направил, ако имаш 50'000 евро за кола?
        Докато си мечтаеш за 'Аутоделта' и 'Рагацони' ще питаш във форум, кое е по-добре - 60 коня или 80 кила?
        Зарежи тия работи....
        sigpic

Comment

Аз не държа да се обяснява лично на мен, а на всички колеги, които му се връзват на въпросите и се мъчат да му помогнат за "избора" с напътствия и съвети.
          Помисли, ти какво би направил, ако имаш 50'000 евро за кола?
          Докато си мечтаеш за 'Аутоделта' и 'Рагацони' ще питаш във форум, кое е по-добре - 60 коня или 80 кила?
          Зарежи тия работи....
          Подкрепям. Подходящата дума е "лалю"
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

И това бил форум, където някой може спокойно да поиска съвет, на родния си език.
            Много са зле нещата.
            Защо не го изпратихте да попита във турския шкода форум.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              И това бил форум, където някой може спокойно да поиска съвет, на родния си език.
              Много са зле нещата.
              Трябва ли да се впрегне целия форум да обяснява както каза Кики на някакво лапе каква виртуална кола да си купи Един от NFS тата почва с Брера, спокойно мое и дава целата газ там
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Явно или аз съм много наивен или вие сте много мнителни Както и да е едва ли ще разберем . . . Майката му е да стоим до късно и да чешем клавиатурите - тренировка за утре, за да не ни се приспи на празника хаха

хаха натам отиват нещата ..
                Last edited by code; d.m.y г., 00:34.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз определено съм мнителен и то доста.
                  Не знам защо, но се съмнявам човек с толкова пари да си избира колата във форум, по мнението на други хора
                  Може моите разбирания да са сбъркани, но за мен това не е нормално....
                  sigpic

Comment

Чшш ай лягайте бре, утре е Новата Година.
                    Момъка да взима една двойка туйн спарк с ЧиП да види кво е бегачка, кви са тия турбо-мурбо 3.2 ГТА-та, аааа...
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 00:49.

Comment

това е смотана тема - никой себеуважаващ се човек не си прави избора на база форумни лакърдии още повече че не познавам никой себеуважаващ се човек да си показва имотното състояние по толкова неелегантен начин да ме прощава колегата за острите думи.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз определено съм мнителен и то доста.
                        Не знам защо, но се съмнявам човек с толкова пари да си избира колата във форум, по мнението на други хора
                        Може моите разбирания да са сбъркани, но за мен това не е нормално....
                        Дори и 2 % да беше възможността, това да е реален въпрос с истински интерес, не заслужаваше чак такива крайни заключения и изводи.

п.п. Това, ако е ебавка, то я прави някой, който добре познава форума. Не мисля, че е лапе.
                        К.М.

Comment

Дори и 2 % да беше възможността, това да е реален въпрос с истински интерес, не заслужаваше чак такива крайни заключения и изводи.

п.п. Това, ако е ебавка, то я прави някой, който добре познава форума. Не мисля, че е лапе.
                          защо мислиш че трябва да се познава форума за да сеправят ебавки - примерно аз познавам форума адски добре толкова добре, че не предполагаш колко, правя ли си ебавки според теб в момента с тебе?
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Малий, половината сте скрити лимонки, Бобо Марков я си кажи стария ник?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              защо мислиш че трябва да се познава форума за да сеправят ебавки - примерно аз познавам форума адски добре толкова добре, че не предполагаш колко, правя ли си ебавки според теб в момента с тебе?
                              Да кажем, че аз така мисля.
                              Но това не е важно.
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Малий, половината сте скрити лимонки, Бобо Марков я си кажи стария ник?
                                имената ми са легион да не спамим все пак тази предзаключваща се тема, моля.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X